Ons concept

‘Omdat elk mens uniek is en met zijn eigenheid onze samenleving verrijkt. Dichtbij en samen met de mensen die belangrijk voor je zijn. Waar we samen leren en jij je eigen keuzes maakt. Omdat het vooral gaat om wie jij bent en wat jij kunt of nodig hebt’

‘Omdat elk mens behoefte heeft aan persoonlijke groei en ontwikkeling en aan nieuwe ervaringen die het leven verrijken’

Grand café Deksels is een unieke plek in Leiden, om te bezoeken en om te werken. Het is een prachtige ontmoetingsplek, waar verschillende mensen elkaar treffen. Of je nu ‘s ochtends wil ontbijten met een uitsmijter of lunchen met een biefstuk, het kan bij Deksels de hele dag door. We hebben een menukaart samengesteld met herkenbare gerechten. Je zult merken dat ieder bezoek aan ons grand café uniek en oprecht is, waarin kwaliteit, beleving en gezelligheid – voor medewerker en gast – voorop staat.

Het Grand café telt ruim 50 zitplaatsen en heeft een aparte ruimte voor onder andere, vergaderingen en partijen.

Met vakkundige, creatieve koks en een enthousiast team aan begeleiders en onze medewerkers zetten wij een uniek concept neer. Grand café Deksels is gebaseerd op een zinvolle daginvulling creëren voor mensen die een steuntje in de rug nodig hebben, onze medewerkers.

Met Grand café Deksels creëren wij vooral een gezellige en toegankelijke ontmoetingsplek waar iedereen welkom is.

Het team waar wij trots op zijn!

Menu